Bespaar op je Energierekening met de Energievergelijker

Aanbiedingen van Vattenfall bekijken.

Vattenfall aanbiedingen en acties

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen en acties van Vattenfall.

Vattenfall aanbiedingen met cadeau:

Vattenfall logo

1 jaar vast + gratis Nintendo Switch t.w.v. € 285

t.w.v. € 285
Vattenfall logo

1 jaar Groen-uit-Nederland + VastePrijsGas en een Asus Chromebook t.w.v. € 285 cadeau

t.w.v. € 119
Vattenfall logo

1 jaar vast + stroom en gas én een Samsung Tab A7 t.w.v. € 229 cadeau

t.w.v. € 229

Vattenfall aanbiedingen met Cashback

Vattenfall logo

1 jaar vast + € 250 cashback

- € 250
Vattenfall logo

1 jaar vast + € 350 cashback

- € 350

Vattenfall Zakelijk

MKB

Vattenfall logo

ZAKELIJK 1 jaar vast + € 200 cashback

€ 200

Vattenfall Zakelijk

ZZP

Vattenfall logo

ZAKELIJK energie aan huis voor 3 jaar vast + 3 x € 100 cashback

Hoe stap ik over naar Vattenfall?

Meld je aan

Ga via één van de bovenstaande aanbiedingen naar de desbetreffende pagina van Vattenfall. Vul daar al je gegevens in en doorloop de stappen. Na afronding krijg je een welkomst email. Controleer deze goed! Vanaf dat moment heb je nog 14 kalenderdagen om je te bedenken.

Meterstanden invullen

Geef je meterstanden door. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen want dan gaat het automatisch. Heb je deze slimme meter nog niet dan moet je de meterstanden doorgeven via de website van de energieleverancier.

Overstappen

Je bent overgestapt en geniet binnenkort van de scherpe tarieven van Vattenfall. Wanneer de looptijd van je oude contract is afgelopen dan gaat het nieuwe, super voordelige contract in. Gefeliciteerd! Vanaf dat moment bespaar je maandelijks op je energierekening!

Controleren

Je oude energieleverancier stuurt een eindaflevering wanneer het dat contract is afgelopen. Controleer deze eindafrekening goed! Als alles klopt, dan was dat het laatste. Je bent overgestapt. Geniet van je nieuwe lage tarief…!

Meer over energieleverancier Vattenfall

Vattenfall is een van de grootste energieleveranciers in Nederland en bedient meer dan 2 miljoen klanten. Ze staan bekend als een zeer stabiele en betrouwbare leverancier.

Nuon Vattenfall is ook zeer actief op het gebied van duurzaamheid. Klanten hebben de keuze tussen grijze of groene energie. Veel van de geschenken waarvoor men kan sparen, zijn gericht op duurzaamheid, zoals een duurzame moestuinbak of het cadeau geven van een boompje.

Duurzaamheid:

Een van de belangrijkste kernprincipes van Vattenfall is duurzaamheid. Hierdoor is de leverancier goed op weg om milieuvriendelijker te worden. Aangezien er geen goede permanente oplossingen zijn voor de opslag van hernieuwbare bronnen, is grijze energie eigenlijk (nog) niet volledig vervangbaar. Aangezien Vattenfall niet alleen duurzaam wil zijn, maar ook energie betaalbaar wil houden voor haar klanten, zoekt Vattenvall continu naar de ideale balans tussen groene en grijze energievoorzieningen. In de meeste situaties kiest u zelf of u groene of grijze energie gebruikt. Terwijl het meeste energieaanbod van Vattenfall zoals gebruikelijk grijze stroom en C02-gecompenseerd gas omvat, is het ook mogelijk om met één aanbod van Vattenfall te kiezen voor 100 procent groene stroom.

Nuon Vattenfall investeert samen met moederbedrijf Vattenfall in verschillende duurzame initiatieven om het aandeel grijze energie te blijven verminderen en groene energie te vergroten. Zo werkt Nuon Vattenfall samen met Vattenfall aan de bouw van het eerste en grootste subsidievrije windpark op de Noordzee en wordt in de Eemshaven gewerkt aan een superbatterij om grootschalige duurzaam opgewekte elektriciteit op te slaan.

Wist je dat?

In 2019 veranderde Nuon haar naam naar Vattenfall. Maar geen zorgen, als klant merk je hier niets van. Je ontvangt nog steeds je gas en stroom zoals je gewend bent, en de vertrouwde service blijft onveranderd.

Waarom deze naamswijziging? Nuon is al meer dan 10 jaar een dochteronderneming van het Zweedse Vattenfall, de grootste duurzame energieleverancier van Noordwest-Europa met een geschiedenis van meer dan 100 jaar. Door onder één naam samen te werken, geloven ze dat ze meer kunnen bereiken en grotere stappen kunnen zetten richting een duurzame en toegankelijke energievoorziening voor iedereen.

Klantenservice

Nuon Vattenfall hecht veel waarde aan klantenservice en het bedrijf helpt u graag met al uw zorgen en coördineert uw energiebehoeften. U kunt bij Nuon via meerdere kanalen contact opnemen met Vattenfall, zodat zij voor u als klant zo snel en efficiënt mogelijk op al uw vragen en opmerkingen kunnen reageren en omdat iedereen het liefst op een andere manier benaderd wil worden.

WhatsApp: Stuur je bericht naar +31208920230.

Vind je antwoord snel via Nina, de chatbotbot van Vattenfall.

Handige Vattenfall App:

Wellicht wilt u ook gemakkelijk iets kunnen organiseren of inspecteren zonder dat u contact hoeft op te nemen met Nuon Vattenfall. Daarom bestaat de “Vattenfall Energie-app”. Met deze handige app heb je overal toegang tot je persoonlijke online Nuon Vattenfall-account. Uw contract- en contractvoorwaarden vindt u in uw account en u kunt eenvoudig uw jaaroverzicht raadplegen en uw meterstanden verzenden. U kunt ook uw termijnnummer en incassodatum aanpassen als een bepaalde dag handiger is. Kunt u wat advies gebruiken om uw energieverbruik het beste te beheren? Dit is iets waar de app u ook bij zal helpen.

Vattenfall Energie App

De Vattenfall Energie App vind u hier:

Of scan de QR-code:

iOS

Qr-code ios

Android

QR-code android

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor de acties van Nuon Vattenfall?

U komt in aanmerking als u een nieuwe klant van Nuon Vattenfall bent. Dit houdt in dat je dus een jaar geen gas of elektriciteit van Nuon Vattenfall hebt ontvangen. Je zou ook zowel gas als elektriciteit moeten kopen. Het is ook een goed idee om te voorkomen dat u uw contract voortijdig beëindigt, aangezien er mogelijke overstapboete in rekening kan worden gebracht.

Betaalt Vattenfall mijn overstapboete?

Vattenfall compenseert geen overstapboetes voor nieuwe klanten. Als je een dynamisch of variabel energiecontract hebt, kun je echter altijd zonder boete overstappen.

Vaste klanten:

Nuon Vattenfall waardeert en beloont haar loyale klanten, en gaat net een stapje verder dan de meeste energieleveranciers om dit te doen. Nuon Vattenfall zet, net als nieuwe klanten, graag haar trouwe klanten onder de aandacht met een campagne genaamd ‘Nuon loont’. Bent u al klant van Nuon Vattenfall en wilt u bij ons blijven? Dan geeft Nuon Vattenfall u korting op uw variabele elektriciteitsprijzen. U kunt 10% korting krijgen in het eerste jaar na voltooiing van uw contract en 5% extra korting voor elk extra jaar dat u klant blijft. De cumulatieve winst per jaar is beperkt tot maximaal 25%. Wanneer uw contract moet worden verlengd, is het een goed idee om alle beschikbare energieaanbiedingen te bekijken om te zien waar u de beste deal kunt krijgen!

Zonnepanelen bij Vattenfall

Overweeg je om eventueel zonnepanelen te nemen? Daarbij kan Nuon Vattenfall je ook zeker helpen. Nuon Vattenfall levert namelijk zelf zonnepanelen (met korting) en bovendien check je eenvoudig via de ‘Zonnepanelen Check’ of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen, hoeveel je er kwijt kunt en wat het je gaat kosten en natuurlijk opleveren. Nuon Vattenfall levert meerdere type zonnepanelen van hoogwaardige kwaliteit. Kortom: van offerte tot installatie kan Nuon Vattenfall voor je regelen.

Ben je er niet zeker van of zonnepanelen kopen de beste oplossing is, of vind het je een te grote investering op dit moment maar wil je wel kunnen profiteren van zelf opgewekte stroom? Dan kun je bij Nuon Vattenfall ook zonnepanelen huren in combinatie met een 3-jarig vast contract. In de huurprijs zitten inbegrepen: de kosten voor het uitzoeken van de beste prijs-kwaliteitsverhouding van het materiaal, installatiekosten, reparatie en onderhoud, monitoring en verzekering. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met zonnepanelen van Nuon Vattenfall voor jouw situatie? Vraag dan een gratis offerte aan. Naast Nuon Vattenfall hebben ook andere energieleveranciers interessante aanbiedingen met zonnepanelen.

Meer Energieleveranciers bekijken

aanbiedingen van Budget energie

Vattenfall

aanbiedingen van Vattenfall energie

Eneco

aanbiedingen van Eneco energie

Energie Direct

aanbiedingen van Energie Direct

Engie

aanbiedingen van Engie energie

Essent

aanbiedingen van Essent energie

aanbiedingen van Frank energie

aanbiedingen van Gewoont energie

aanbiedingen van Innova energie

aanbiedingen van Mega energie

aanbiedingen van Next Energy

NLE

aanbiedingen van NLE energie

aanbiedingen van OXXIO energie

aanbiedingen van PowerPeers energie

Pure Energie

aanbiedingen van Pure energie

aanbiedingen van Tibber energie

Vandebron

aanbiedingen van Vandebron energie

1 jaar vaste prijs

Je krijgt: Vattenfall’s product ‘Groen uit Nederland’ en gas met een vaste prijs voor 1 jaar

Snelle overstap

Vattenfall regelt de overstap. Dat is super handig en snel.

Nintendo Switch

Bij deze actie krijg je een Nintendo Switch t.w.v. € 285 cadeau.

Energie-aanbieding met cadeau t.w.v. € 285.

Met de Nintendo Deal ontvang je niet alleen de producten Groen-uit-Nederland-Vast en VastePrijsGas voor een jaar van Vattenfall, maar krijg je ook een Nintendo Switch ter waarde van € 285 cadeau. Raadpleeg het stroometiket om de herkomst van de stroom van Vattenfall te bekijken.

 

Speel games waar en wanneer je maar wilt met de Nintendo Switch.

Als je kiest voor de Nintendo energiedeal van Vattenfall, dan ontvang je de Nintendo Switch console. Hiermee kun je gamen waar en wanneer je maar wilt. Geniet van dezelfde game-ervaring onderweg als thuis, zelfs zonder televisie. Speel je favoriete spellen alleen of met anderen.. 

Vattenfall aanbieding Nintendo Switch grijs

OP = OP. Lees meer over de spelregels om te weten wat je kunt verwachten.

Bij de Nintendo Switch ontvang je ook de linker- en rechter-Joy-Con-controllers, het Nintendo Switch Dock, de Joy-Con Grip, Joy-Con-polsbandjes, een stroomkabel en een HDMI-kabel. De Joy-Con-controllers zijn verkrijgbaar in grijs of in een combinatie van rood en blauw.

 

Deze aanbieding werkt als volgt:

Bij de producten Groen-uit-Nederland-Vast en VastePrijsGas voor de duur van één jaar, ontvang je een Nintendo Switch ter waarde van € 285. Zo kun je overal gamen waar je maar wilt, terwijl Vattenfall de stroom en gas voor je woning verzorgd.

 

Ben je al klant bij Vattenfall?

Ben je al klant bij Vattenfall met een energie contract? Bekijk dan in Mijn Vattenfall wat er voor jou beschikbaar is.

Belangrijk om te weten

In 2 stappen je cadeau ontvangen

  1. Verstuur de aanvraag voor energie
  2. Je ontvangt de Nintendo Switch een week nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven.

Wat is groene stroom?

Groene stroom wordt gegenereerd uit onuitputtelijke hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en water. Op het energielabel van Vattenfall kun je zien dat het product ‘Groen uit Nederland’ volledig is opgewekt met wind- en zonne-energie van eigen bodem.

Het stroometiket laat zien waar uw stroom vandaan komt.

In 2023 kregen al de particuliere en MKB-klanten van Vattenfall 100% groene stroom uit Nederland. Raadpleeg het stroometiket van Vattenfall om te ontdekken welke bronnen zijn gebruikt voor de opwekking van de stroom van Vattenfall.

Start met Aanvragen

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Exclusief: speciaal voor de klanten van Vattenfall.

Vattenfall houdt ervan om hun klanten iets extra’s te bieden, zoals met Exclusief. Verzamel punten en ruil ze in voor een cadeau, of geniet van korting op bijvoorbeeld energiebesparende producten.

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

Vattenfall helpt je graag

1 jaar vaste prijs

Je krijgt: Vattenfall’s product ‘Groen uit Nederland’ en gas met een vaste prijs voor 1 jaar

Snelle overstap

Vattenfall regelt de overstap. Dat is super handig en snel.

Asus Chromebook

Bij deze actie krijg je een Asus Chromebook t.w.v. € 119 cadeau.

Energie-aanbieding met cadeau t.w.v. € 119.

Met deze Vattenfall energiedeal ontvang je niet alleen de producten Groen-uit-Nederland-Vast en VastePrijsGas voor maximaal een jaar van Vattenfall, maar krijg je ook een Asus Chromebook ter waarde van € 119 cadeau. Raadpleeg het stroometiket om de herkomst van de stroom van Vattenfall te bekijken.

 

Vattenfall regelt je energie, jij een chromebook cadeau.

De ASUS Chromebook C223 is een stijlvolle en compacte Chromebook. Hij weegt slechts 1 kilo en is daardoor makkelijk mee te nemen. Het apparaat heeft een 11,6-inch HD Ready-beeldscherm en biedt via de Google Play Store toegang tot een breed scala aan apps. De batterijduur kan oplopen tot 10 uur. Deze Chromebook is ideaal voor werk, school of om thuis comfortabel te gebruiken.

OP = OP. Lees meer over de spelregels om te weten wat je kunt verwachten.

 

 

Ben je al klant bij Vattenfall?

Ben je al klant bij Vattenfall met een energie contract? Bekijk dan in Mijn Vattenfall wat er voor jou beschikbaar is.

Belangrijk om te weten

In 2 stappen je cadeau ontvangen

  1. Verstuur de aanvraag voor energie
  2. Je ontvangt de Asus Chromebook een week nadat het derde termijnbedrag is afgeschreven.

Wat is groene stroom?

Groene stroom wordt gegenereerd uit onuitputtelijke hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en water. Op het energielabel van Vattenfall kun je zien dat het product ‘Groen uit Nederland’ volledig is opgewekt met wind- en zonne-energie van eigen bodem.

Het stroometiket laat zien waar uw stroom vandaan komt.

In 2023 kregen al de particuliere en MKB-klanten van Vattenfall 100% groene stroom uit Nederland. Raadpleeg het stroometiket van Vattenfall om te ontdekken welke bronnen zijn gebruikt voor de opwekking van de stroom van Vattenfall.

Start met Aanvragen

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Energiedeal Vattenfall Asus Chromebook

Exclusief: speciaal voor de klanten van Vattenfall.

Vattenfall houdt ervan om hun klanten iets extra’s te bieden, zoals met Exclusief. Verzamel punten en ruil ze in voor een cadeau, of geniet van korting op bijvoorbeeld energiebesparende producten.

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

Vattenfall helpt je graag

1 jaar vaste prijs

Je krijgt: Vattenfall’s product ‘Groen uit Nederland’ en gas met een vaste prijs voor 1 jaar

Snelle overstap

Vattenfall regelt de overstap. Dat is super handig en snel.

Samsung Tab A7

Bij deze actie krijg je een Samsung Tab A7 t.w.v. € 229 cadeau.

Energie deal met cadeau t.w.v. € 229.

Met deze Vattenfall energiedeal ontvang je niet alleen de producten Groen-uit-Nederland-Vast en VastePrijsGas voor maximaal een jaar van Vattenfall voor een vaste prijs, maar je krijgt ook een Samsung Galaxy Tab A7 met wifi én 32 Gb ter waarde van € 229 cadeau. Raadpleeg het stroometiket om de herkomst van de stroom van Vattenfall te bekijken.

 

Vattenfall regelt je energie, jij een Samsung Tablet cadeau.

Bij de producten Groen uit Nederland Vast en VastePrijsGas voor één jaar ontvang je een Samsung Galaxy Tab A7 ter waarde van € 229. Deze stijlvolle, compacte tablet is ideaal voor werk, video’s, games en meer, terwijl Vattenfall zorgt voor jouw stroom en gas thuis.

Vattenfall Aanbieding Samsung Galaxy Tab A7

OP = OP. Lees meer over de spelregels om te weten wat je kunt verwachten.

 

 

Ben je al klant bij Vattenfall?

Ben je al klant bij Vattenfall met een energie contract? Bekijk dan in Mijn Vattenfall wat er voor jou beschikbaar is.

Belangrijk om te weten

In 2 stappen je cadeau ontvangen

Wat is groene stroom?

Groene stroom wordt gegenereerd uit onuitputtelijke hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en water. Op het energielabel van Vattenfall kun je zien dat het product ‘Groen uit Nederland’ volledig is opgewekt met wind- en zonne-energie van eigen bodem.

Het stroometiket laat zien waar uw stroom vandaan komt.

In 2023 kregen al de particuliere en MKB-klanten van Vattenfall 100% groene stroom uit Nederland. Raadpleeg het stroometiket van Vattenfall om te ontdekken welke bronnen zijn gebruikt voor de opwekking van de stroom van Vattenfall.

Start met Aanvragen

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Exclusief: speciaal voor de klanten van Vattenfall.

Vattenfall houdt ervan om hun klanten iets extra’s te bieden, zoals met Exclusief. Verzamel punten en ruil ze in voor een cadeau, of geniet van korting op bijvoorbeeld energiebesparende producten.

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

1 jaar vaste prijs

Je krijgt: Vattenfall’s product ‘Groen uit Nederland’ en gas met een vaste prijs voor 1 jaar

Snelle overstap

Vattenfall regelt snel eneenvoudig de overstap.

€ 250 korting

€ 250 loyaliteitskorting. Als je een jaar klant bent gebleven, krijg je eenmalig € 250 korting op je eerste jaarafrekening.

Ontvang een eemalige korting van € 250

Ontvang een eenmalige korting van €250 op je jaarafrekening met deze Powerdeal van Vattenfall, een aantrekkelijk aanbod voor stroom en gas. Met een vaste prijs voor één jaar ontvang je de producten van Vattenfall “Groen uit Nederland” en ‘VastePrijsGas’. Bekijk op het stroometiket de bronnen van de stroomvan Vattenfall. Blijf je een jaar bij Vattenfall, dan ontvang je een extra korting van € 250 op je eerste jaarafrekening.

 

 

Liever meer zekerheid? Kies dan voor 3 jaar vast 

Overweeg je om je energietarieven voor een langere periode vast te zetten? Een contract van 3 jaar kan dan een goede optie zijn. Hoewel je de €250 korting misloopt, profiteer je wel van alle andere extra’s die voor klanten beschikbaar zijn.

Belangrijk om te weten

Wat is groene stroom?

Groene stroom wordt gegenereerd uit onuitputtelijke hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en water. Op ons energielabel kun je zien dat ons product ‘Groen uit Nederland’ volledig is opgewekt met wind- en zonne-energie van eigen bodem.

Het stroometiket laat zien waar uw stroom vandaan komt.

In 2023 kregen al onze particuliere en MKB-klanten 100% groene stroom uit Nederland. Raadpleeg ons stroometiket om te ontdekken welke bronnen zijn gebruikt voor de opwekking van onze stroom.

Start met Aanvragen

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Aanbiedingen Vattenfall

Exclusief: speciaal voor de klanten van Vattenfall.

Vattenfall houdt ervan om hun klanten iets extra’s te bieden, zoals met Exclusief. Verzamel punten en ruil ze in voor een cadeau, of geniet van korting op bijvoorbeeld energiebesparende producten.

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

Vattenfall helpt je graag

1 jaar vaste prijs

Je krijgt: Vattenfall’s product ‘Groen uit Nederland’ en gas met een vaste prijs voor 1 jaar

Snelle overstap

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

€ 350 korting

€ 350 loyaliteitskorting. Als je een jaar klant bent gebleven, krijg je eenmalig € 350 korting op je eerste jaarafrekening.

Ontvang een eemalige korting van € 350

Ontvang een eenmalige korting van €350 op je jaarafrekening met onze Powerdeal, een aantrekkelijk aanbod voor stroom en gas. Met een vaste prijs voor één jaar ontvang je de producten van Vattenfall “Groen uit Nederland” en ‘Gas’. Bekijk op het stroometiket de bronnen van onze stroom. Blijf je een jaar bij Vattenfall, dan ontvang je een extra korting van €350 op je eerste jaarafrekening.

 

Liever meer zekerheid? Kies dan voor 3 jaar vast 

Overweeg je om je energietarieven voor een langere periode vast te zetten? Een contract van 3 jaar kan dan een goede optie zijn. Hoewel je de €350 korting misloopt, profiteer je wel van alle andere extra’s die voor klanten beschikbaar zijn.

Belangrijk om te weten

Wat is groene stroom?

Groene stroom wordt gegenereerd uit onuitputtelijke hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en water. Op ons energielabel kun je zien dat ons product ‘Groen uit Nederland’ volledig is opgewekt met wind- en zonne-energie van eigen bodem.

Het stroometiket laat zien waar uw stroom vandaan komt.

In 2023 kregen al onze particuliere en MKB-klanten 100% groene stroom uit Nederland. Raadpleeg ons stroometiket om te ontdekken welke bronnen zijn gebruikt voor de opwekking van onze stroom.

Start met Aanvragen

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Aanbiedingen Vattenfall

Exclusief: speciaal voor de klanten van Vattenfall.

Vattenfall houdt ervan om hun klanten iets extra’s te bieden, zoals met Exclusief. Verzamel punten en ruil ze in voor een cadeau, of geniet van korting op bijvoorbeeld energiebesparende producten.

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

Vattenfall helpt je graag

1 jaar vaste prijs

Je krijgt: Vattenfall’s Zakelijke producten ‘Groen uit Nederland’ en ‘VastePrijsGas met een vaste prijs voor 1 jaar

Snelle overstap

Vattenfall regelt de overstap. Dat is super handig en snel.

€ 200 Cashback

Deze actie houdt in dat je nadat je een jaar klant bent gebleven je een eenmalige cashback van € 200 korting op je eerste jaarafrekening ontvangt. 

Kies voor de betrouwbaarheid van een vast zakelijk contract.

Zoek je naar voorspelbare energiekosten en financiële stabiliteit zonder een langdurig contract? Met Vattenfall’s producten ‘Jouw-Zaak-Jouw-Energie ontvang je elektriciteit en gas tegen een vaste prijs plus een eenmalige korting van € 200 op je jaarfactuur. Dit betekent dat je een jaar lang niet om hoeft te kijken naar je energietarieven, waardoor je gemakkelijk kunt budgetteren en financiële verrassingen kunt vermijden. Bovendien, met de MKB Bespaarservice van Vattenfall, ondersteunt Vattenfaal  je in het besparen van tijd, geld en energie.

 

Je ontvangt Zakelijk VastePrijs Gas en  Zakelijk Groen uit Nederland producten. Zakelijk Groen uit Nederland is volledig opgewekt uit duurzame bronnen zoals wind en zon. Raadpleeg het stroometiket van Vattenfall voor verdere details.

Energieoplossingen voor bedrijven met vestigingen op diverse locaties.

Heeft u meerdere energieaansluitingen of zijn deze verdeeld over verschillende bedrijfslocaties? Beheert u leegstaand vastgoed met kleinverbruikaansluitingen? Bij Vattenfall kunt u de energiezaken voor al uw locaties gezamenlijk regelen.

> Regel het hier

Voordeel voor het MKB

Wanneer je overstapt naar Vattenfall voor je energievoorziening, kun je de volgende voordelen verwachten:

Bespaarservice MKB

Extra Kortingen

Simpele administratie

Start met Aanvragen

Jouw Zaak. Jouw Energie.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Bloemenwinkel, Mkb, Vattenfall zakelijk

Langer zekerheid?

Kies dan voor een vaste prijs voor 3 jaar

Belangrijk om te weten

Andere interessante Zakelijke energie aanbiedingen van Vattenfall

Vattenfall's 'Jouw Zaak, Jouw Energie' tot 3 jaar vast

Vattenfall's 'Jouw Zaak, Jouw Energie' met dynamische prijzen

Vattenfall's 'Jouw Zaak, Jouw Energie' variabel

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

Vattenfall helpt je graag

3 jaar vaste prijs

Grip

€ 300 Cashback

Energie aanbieding van Vattenfall voor ZZP'ers

Met dit aanbod ontvang je elektriciteit en gas tegen een vaste prijs, plus een korting van € 300 gespreid over drie jaar. Elk jaar ontvang je € 100 korting, verdeeld over twee jaarafrekeningen en de eindafrekening. Dit betekent dat je drie jaar lang niet om hoeft te kijken naar de prijs van je energie. Je profiteert van Vattenfall’s producten ‘VastePrijsGas’ en ‘Groen-uit-Nederland Vast, wat inhoudt dat je 100% groene stroom uit Nederland krijgt. Deze stroom wordt opgewekt uit hernieuwbare bronnen zoals wind en zon. Bekijk het stroometiket van Vattenfall voor de herkomst van deze stroom.

 

 

Alles is in één keer geregeld, zowel voor zakelijk als privégebruik.

Wanneer je op hetzelfde adres woont en werkt, kun je gas en energie voor beide doeleinden tegelijk regelen. Dit is eenvoudig en zonder complicaties met zakelijke voorwaarden.

Belangrijk om te weten

Start met Aanvragen

Jouw Zaak. Jouw Energie.

Wil je gebruik maken van deze aanbieding;

Andere interessante Zakelijke energie aanbiedingen van Vattenfall

Vattenfall's 'Jouw Zaak, Jouw Energie' tot 3 jaar vast

Vattenfall's 'Jouw Zaak, Jouw Energie' met dynamische prijzen

Vattenfall's 'Jouw Zaak, Jouw Energie' variabel

Waarom je goed zit bij energieleverancier Vattenfall

Vattenfall helpt je graag