Bespaar op je Energierekening met de Energievergelijker

Aanbiedingen van Budget Energie bekijken

Budget Energie aanbiedingen en acties.

Bij Budget Energie hebben ze de slogan: Budget Thuis: Werkt gewoon;) Budget Energie wil gas, licht en internet/bellen zonder gedoe aanbieden. Simpel, serieus en gefocust. Gas en elektra moeten er gewoon zijn, tegen een lage prijs. Bij Budget Energie hebben ze vaak goede acties met de daarbij behorende lage tarieven.

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele acties en Budget Energie aanbiedingen. (Update September 2022 )


Bij 1 jaar vast


Bij 1 jaar vast


Bij 3 jaar vast

Budget Energie heeft lage tarieven en goede aanbiedingen:

Budget Energie probeert het zo simpel mogelijk te maken want zeg nu eerlijk: Je wil je toch niet druk maken over energie. Het moet er gewoon zijn. Dus daarom bij Budget Energie minder gedoe en minder blabla. Wat je wel wil zijn lage tarieven en goede communicatie. Gelukkig focussen ze wel daar op. De tarieven zijn laag, de aanbiedingen zijn scherp en ze zijn goed te bereiken via twitter, facebook en telefoon.

Je krijgt geen geweldige verhalen over groene stroom, super-mega snel werkend internet of huppeldepup databundels. 

Groene stroom, werkend internet en onbeperkt je mobiele telefoon gebruiken horen normaal te zijn, vinden wij.

Budget Energie

Hoe stap ik over naar Budget Energie?

Meld je aan:

Ga via één van de bovenstaande aanbiedingen naar de desbetreffende pagina van Budget Energie. Vul daar al je gegevens in en doorloop de stappen. Na afronding krijg je een welkomst email. Controleer deze goed! Vanaf dat moment heb je nog 14 kalenderdagen om je te bedenken.

Meterstanden invullen:

Geef je meterstanden door. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen want dan gaat het automatisch. Heb je deze slimme meter nog niet dan moet je de meterstanden doorgeven via de website van de energieleverancier.

Overstappen:

Je bent overgestapt en geniet binnenkort van de scherpe tarieven van Budget Energie. Wanneer de looptijd van je oude contract is afgelopen dan gaat het nieuwe, super voordelige contract in. Gefeliciteerd! Vanaf dat moment bespaar je maandelijks op je energierekening!

Controleren:

Je oude energieleverancier stuurt een eindaflevering wanneer het dat contract is afgelopen. Controleer deze eindafrekening goed! Als alles klopt, dan was dat het laatste. Je bent overgestapt. Geniet van je nieuwe lage tarief...!

Betaalt Budget Energie de overstapboete?

Het nieuwe contract van Budget Energie gaat pas lopen wanneer je oude contract is afgelopen. Hierdoor voorkom je automatisch dat je een overstap boete moet betalen. Loopt je oude energie contract nog een tijdje door dan zal je dus nog even moeten wachten tot het nieuwe contract ingaat en je van je voordeel kan genieten.

Bestaande contract:

Heb je al een contract lopen bij Budget Energie en wil je die verlengen dan is dat simpel te regelen. Je maakt dan met één klik van je muis weer gebruik van de dan geldende scherpe tarieven van Budget Energie. Verlengen betekent vaak wel dat je geen gebruik kan maken van cashback acties. Wanneer je jouw contract kan verlengen raden wij toch aan om eerst te kijken in de energie vergelijker om te zien waar je het voordeligste uit bent.

Budget Energie: Geen poespas....

Omdat ze bij Budget Energie stroom en gas leveren zonder gedoe krijg je ook zelden of nooit een welkomst cadeau. Wat je wel krijgt zijn super scherpe tarieven en mooie cashback-acties. Hierdoor kan jouw voordeel al snel oplopen naar een paar honderd euro per jaar!

Veelgestelde vragen m.b.t. overstappen:

Ik heb nog een lopend contract, wat moet ik nu doen?

Heeft u een energiecontract met een vaste looptijd? Omdat we de einddatum niet kunnen zien, moet u deze altijd dubbel controleren. Zorg ervoor dat u uw nieuwe energiecontract bij ons start zodra uw huidige afloopt. Uw vorige leverancier rekent u hiervoor geen annuleringskosten aan. Zodra u zich bij ons registreert, kunt u uw startdatum wijzigen in MijnBudget.

 

Wat is de boete van mijn huidige leverancier, als ik overstap naar BugetEnergie?

Als u al een vast contract heeft wanneer u zich bij BudgetEnergie aanmeldt, krijgt u een boete voor contractbreuk. Om dit te voorkomen, controleert u nogmaals de vervaldatum van uw bestaande overeenkomst. De boetes zijn vastgelegd in de Richtlijnen Redelijke Opzegvergoedingen Vergunninghouders 2018, van de Autoriteit Consument en Markt (ACM). De duur van de annuleringskosten wordt bepaald door de resterende looptijd van uw contract. De annuleringskosten voor elk product staan hieronder vermeld.

 
Duur

< 1,5 jaar

1,5 tot 2 jaar

2 tot 2,5 jaar

meer dan 2,5 jaar

Kosten

€  50,-

€  75,-

€ 100,-

€ 125,-

Hoe wordt, bij overstappen, de startdatum bepaald?

Het overstapproces van Budget Energy duurt maximaal 35 dagen. Dit betekent dat als je je nu aanmeldt, we je binnen 35 dagen energie geven. Koop je al energie van iemand anders en heb je een contract voor bepaalde tijd, dan is het een goed idee om zo snel mogelijk (minimaal 35 dagen voordat je huidige contract afloopt) een nieuw contract aan te vragen.

Wanneer weet ik het nieuwe termijnbedrag?

BudgetEnergie vermeldt het nieuwe termijnbedrag in de welkomstmail (die u binnen een dag na registratie zou moeten ontvangen). Dit bedrag wordt bepaald op basis van het historische gebruik van uw adres. Een week voordat onze distributie begint, ontvangt u nog een bevestiging van uw termijnnummer en details over de incassodatum. Zodra je energiecontract actief is, je zelf je termijnbedrag aanpassen via MijnBudget.

 

Wanneer wordt het nieuwe termijn bedrag voor de eerste keer in rekening gebracht?

Dit bepaalt de startdatum van uw levering. U ontvangt ongeveer een week voordat we beginnen een e-mail met de som van uw termijn en de datum van de eerste incasso. De 1e van de maand is altijd wanneer de vervolgincasso's worden gemaakt.

 

Wanneer worden de meterstanden opgevraagd?

U ontvangt ongeveer een dag voordat we beginnen met het leveren van elektriciteit een e-mail waarin u wordt gevraagd om uw meterstanden. MijnBudget helpt u om uw meterstanden snel online aan te vragen. Heeft u een intelligente meter? Dan lezen we uw meterstanden op afstand. U ontvangt in ieder geval een e-mail van ons waarin uw meterstanden worden bevestigd.

 

Zonnepanelen en BudgetEnergie:

Zonnepanelen

U heeft geïnvesteerd in zonnepanelen. Of u wilt dat doen. Wat is het probleem? BudgetEnergie legt u graag uit hoe opwekking werkt en hoe uw elektriciteitsmeter het test. Maar het gaat erom hoe de verrekening bij Budget Energie werkt en wat voor beloning u krijgt als u meer produceert dan verbruikt. En heeft u na het lezen van de BudgetEnergie Zonnepanelen pagina nog vragen? Dan staat de Budget Energie klantenservice altijd voor u klaar.

Extra Kortingen:

Elke maand € 5,- combikorting ontvangen als je BudgetEnergie combineer met BudgetMobiel en BudgetAlles-in-1

Deze combinatie wordt Budget Thuis genoemd. Budget Thuis is voor de nuchtere Nederlander die niet in gimmicks gelooft en niet teveel wil betalen. Kun je Budget Energie, Budget Alles-in-1 en Budget Mobile combineren? Dan verdien je bovenop de lage prijs minimaal € 5, - aan korting. Dit kan oplopen tot € 30, - per maand (of € 360, - per jaar). En erg handig. Al uw elektriciteits- en telecommunicatiebehoeften worden onder één dak vervuld.


Beoordeling door Vergelijk Gas & Elektra

Vergelijk Gas & Elektra beoordeeld Budget Energie met: