Bespaar op je Energierekening met de Energievergelijker

Aanbiedingen van Vattenfall bekijken

Vattenfall aanbiedingen en acties.

Hieronder vind je een overzicht van de meest actuele aanbiedingen en acties van Vattenfall (update September 2022)

Vattenfall heeft op dit moment helaas geen aanbiedingen of acties.


Dit komt door de hoge gasprijzen en de onzekerheid rondom de oorlog in Oekraïne.Hoe stap ik over naar Vattenfall?

Meld je aan:

Ga via één van de bovenstaande aanbiedingen naar de desbetreffende pagina van Vattenfall. Vul daar al je gegevens in en doorloop de stappen. Na afronding krijg je een welkomst email. Controleer deze goed! Vanaf dat moment heb je nog 14 kalenderdagen om je te bedenken.

Meterstanden invullen:

Geef je meterstanden door. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen want dan geet het automatisch. Heb je deze slimme meter nog niet dan moet je de meterstanden doorgeven via de website van de energieleverancier.

Overstappen:

Je bent overgestapt en geniet binnenkort van de scherpe tarieven van Vattenfall. Wanneer de looptijd van je oude contract is afgelopen dan gaat het nieuwe, super voordelige contract in. Gefeliciteerd! Vanaf dat moment bespaar je maandelijks op je energierekening!

Controleren:

Je oude energieleverancier stuurt een eindaflevering wanneer het dat contract is afgelopen. Controleer deze eindafrekening goed! Als alles klopt, dan was dat het laatste. Je bent overgestapt. Geniet van je nieuwe lage tarief...!

Duurzaamheid:

Een van de belangrijkste kernprincipes van Vattenfall is duurzaamheid. Hierdoor is de leverancier goed op weg om milieuvriendelijker te worden. Aangezien er geen goede permanente oplossingen zijn voor de opslag van hernieuwbare bronnen, is grijze energie eigenlijk (nog) niet volledig vervangbaar. Aangezien Vattenfall niet alleen duurzaam wil zijn, maar ook energie betaalbaar wil houden voor haar klanten, zoekt Vattenvall continu naar de ideale balans tussen groene en grijze energievoorzieningen. In de meeste situaties kiest u zelf of u groene of grijze energie gebruikt. Terwijl het meeste energieaanbod van Vattenfall zoals gebruikelijk grijze stroom en C02-gecompenseerd gas omvat, is het ook mogelijk om met één aanbod van Vattenfall te kiezen voor 100 procent groene stroom.

Nuon Vattenfall investeert samen met moederbedrijf Vattenfall in verschillende duurzame initiatieven om het aandeel grijze energie te blijven verminderen en groene energie te vergroten. Zo werkt Nuon Vattenfall samen met Vattenfall aan de bouw van het eerste en grootste subsidievrije windpark op de Noordzee en wordt in de Eemshaven gewerkt aan een superbatterij om grootschalige duurzaam opgewekte elektriciteit op te slaan.

Klantenservice:

Nuon Vattenfall hecht veel waarde aan klantenservice en het bedrijf helpt u graag met al uw zorgen en coördineert uw energiebehoeften. U kunt bij Nuon via meerdere kanalen contact opnemen met Vattenfall, zodat zij voor u als klant zo snel en efficiënt mogelijk op al uw vragen en opmerkingen kunnen reageren en omdat iedereen het liefst op een andere manier benaderd wil worden.

WhatsApp: Stuur je bericht naar +31208920230.

Vind je antwoord snel via Nina, de chatbotbot van Vattenfall.

Handige Vattenfall App:

Wellicht wilt u ook gemakkelijk iets kunnen organiseren of inspecteren zonder dat u contact hoeft op te nemen met Nuon Vattenfall. Daarom bestaat de "Vattenfall Energie-app". Met deze handige app heb je overal toegang tot je persoonlijke online Nuon Vattenfall-account. Uw contract- en contractvoorwaarden vindt u in uw account en u kunt eenvoudig uw jaaroverzicht raadplegen en uw meterstanden verzenden. U kunt ook uw termijnnummer en incassodatum aanpassen als een bepaalde dag handiger is. Kunt u wat advies gebruiken om uw energieverbruik het beste te beheren? Dit is iets waar de app u ook bij zal helpen.

De Vattenfall Energie App vind u hier:

App Store (iOS)

Play Store (Android)


Vattenfall Energie App:

Vattenfall Energie App

Wat moet ik doen om in aanmerking te komen voor de acties van Nuon Vattenfall?

U komt in aanmerking als u een nieuwe klant van Nuon Vattenfall bent. Dit houdt in dat je dus een jaar geen gas of elektriciteit van Nuon Vattenfall hebt ontvangen. Je zou ook zowel gas als elektriciteit moeten kopen. Het is ook een goed idee om te voorkomen dat u uw contract voortijdig beëindigt, aangezien er mogelijke overstapboete in rekening kan worden gebracht.

Vaste klanten:

Nuon Vattenfall waardeert en beloont haar loyale klanten, en gaat net een stapje verder dan de meeste energieleveranciers om dit te doen. Nuon Vattenfall zet, net als nieuwe klanten, graag haar trouwe klanten onder de aandacht met een campagne genaamd 'Nuon loont'. Bent u al klant van Nuon Vattenfall en wilt u bij ons blijven? Dan geeft Nuon Vattenfall u korting op uw variabele elektriciteitsprijzen. U kunt 10% korting krijgen in het eerste jaar na voltooiing van uw contract en 5% extra korting voor elk extra jaar dat u klant blijft. De cumulatieve winst per jaar is beperkt tot maximaal 25%. Wanneer uw contract moet worden verlengd, is het een goed idee om alle beschikbare energieaanbiedingen te bekijken om te zien waar u de beste deal kunt krijgen!

Wek je eigen groene stroom op met zonnepanelen van Nuon Vattenfall

Enter your text here...