Bespaar op je Energierekening met de Energievergelijker

Aanbiedingen van Pure Energie

Aanbiedingen en acties van Pure Energie

Pure Energie is voor de achtste keer op rij uitgeroepen tot de groenste energieleverancier van Nederland!

Pure Energie geeft veel om de wereld en cultuur. Deze energieleverancier heeft de afgelopen 8 jaar de meest milieuvriendelijke elektriciteit van Nederland opgewekt. Bovendien verkoopt het niet meer dan het produceert. Pure Energie schenkt 10% van zijn winst aan organisaties die duurzaamheid, het milieu en de gemeenschap promoten. De overige 90% wordt gebruikt om nieuwe programma's voor hernieuwbare energie uit te voeren.

Hieronder vind je een overzicht van alle aanbiedingen van Pure Energie. (Update September 2022).

Pure Energie doet niet veel aan aanbiedingen want duurzaamheid staat voorop. Wel hebben ze bijna altijd een cashback actie en hebben ze uiteraard lage tarieven.


Pure Energie

Bij 1 jaar vast


Pure Energie

Bij 1 jaar vast


Pure Energie

Bij 3 jaar vast


Pure Energie

Bij 3 jaar vast


Pure Energie

Bij 5 jaar vast


Pure Energie

Bij 5 jaar vast

Niet vergeten:

Wanneer u kiest voor één van de bovenstaande aanbiedingen dan moet u bij deze energieleverancier niet vergeten om ook daadwerkelijk aan te geven dat u gebruik wilt maken van de extra windvoordeel actie.

Dit doet u door eerst te selecteren welk soort levering u wilt ontvangen, dat wil zeggen, stroom + gas of alleen stroom. Vervolgens moet u een stukje daar onder, selecteren of u het voordeel wilt 'pakken' . Hier gaat het af en toe mis. Dit wordt weleens over het hoofd gezien.

Klant worden bij Pure energie

Zo ziet het er dus uit. Let er goed op dat het rondje, voor geselecteerd, groen is.

Pas dan maakt u gebruik van het voordeel!

Hoe stap ik over naar Pure Energie

Meld je aan:

Ga via één van de bovenstaande aanbiedingen naar de desbetreffende pagina van Pure Energie. Vul daar al je gegevens in en doorloop de stappen. Na afronding krijg je een welkomst email. Controleer deze goed! Vanaf dat moment heb je nog 14 kalenderdagen om je te bedenken.

Meterstanden invullen:

Geef je meterstanden door. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen want dan geet het automatisch. Heb je deze slimme meter nog niet dan moet je de meterstanden doorgeven via de website van de energieleverancier.

Overstappen:

Je bent overgestapt en geniet binnenkort van de scherpe tarieven van Pure Energie. Wanneer de looptijd van je oude contract is afgelopen dan gaat het nieuwe, super voordelige contract in. Gefeliciteerd! Vanaf dat moment bespaar je maandelijks op je energierekening!

Controleren:

Je oude energieleverancier stuurt een eindaflevering wanneer het dat contract is afgelopen. Controleer deze eindafrekening goed! Als alles klopt, dan was dat het laatste. Je bent overgestapt. Geniet van je nieuwe lage tarief...!

Welkomstcadeau:

Pure Energie biedt vaak een flinke korting aan op je energie contract. Dit bestaat meestal niet zozeer uit een welkomstcadeau maar wel uit een flinke korting op je jaarafrekening of een hoge cashback korting. Dit is vaak zelfs voordeliger dan een welkomstcadeau.

Al klant? Of vaste klant?:

Als uw contract bijna afloopt en u een nieuw contract nodig heeft, maakt Pure Energie graag een verlengingsaanbod. Houd er echter rekening mee dat een verlengingsaanbod altijd minder gunstig is dan de bestaande deal. Hou dus uw huidige contract naast het verlengingsaanbod en vergelijk de twee om te zien welk contract het beste bij u past.

Tip: Kijk ook altijd in de energievergelijker wat op dat moment de beste aanbieding voor u is.

Overstapboete:

Mocht u een overstapboete krijgen, betaalt Pure Energie de transfersom niet. U krijgt alleen een boete als u verhuist voordat uw nieuwe contract afloopt. Dit komt bijna nooit voor. U moet alleen wachten tot uw huidige energiecontract af loopt. Overweeg dan of overstappen naar Pure Energie of een andere energieleverancier ook daadwerkelijk voordelig is!

Pure Energie app; De Verbruiksmanager

De Verbruiksmanager levert geavanceerde verbruiksgegevens via de Pure Energie Meter. U krijgt inzicht in uw energieverbruik en kunt zien welke apparaten een effect hebben op uw maandelijkse factuur. Op deze manier kunt u uw eigen schema maken om op elk moment van de dag (en kosten) energie te besparen. Uitzonderlijk effectief. Download de Verbruiksmanager van Pure Enrergie nu van Google Play of de Apple App Store!


Beoordeling door Vergelijk Gas & Elektra

Vergelijk Gas & Elektra beoordeeld Pure Energie met: