Bespaar op je Energierekening met de Energievergelijker

Aanbiedingen van Energiedirect

Energiedirect aanbiedingen en acties

Hieronder vindt u een overzicht van de meest recente aanbiedingen van Energiedirect. Deze energieleverancier geeft geen dure geschenken of onnodige extra's. In plaats daarvan biedt het lage tarieven en hoge kortingen.

Update :

Energie Direct

Bij 3 jaar vast

Cashback

PSV ENERGIE van Energiedirect

Energiedirect is trotse sponsor van PSV.

PSV Energie: groene stroom en gas tegen de scherpste tarieven met cashback of FANstore-tegoed, vooral voor PSV-fans. Daarnaast kun je nog eens 10% korting krijgen in de PSV FANstore en toegang tot exclusieve PSV-acties. Met dit voordeel koop je gemakkelijk een nieuw thuisshirt of die voetbalschoenen die je mooi vindt. 

Energie Direct

Bij 1 jaar vast


 

 

Energie Direct

Bij 1 jaar vast


 

 

Energie Direct

Bij 2 jaar vast


Altijd 10% korting

Met je PSV Energiekortingspas kun je alsnog 10% korting verdienen in de PSV Fanstore. Profiteer van extra korting bij aanschaf van nieuwe voetbalschoenen, kleding of een bal! Binnen twee weken ontvang je de kortingspas bij je thuis.

PSV acties en belevenissen

PSV organiseert regelmatig wedstrijden waarbij je speciaal voor jou tickets, clinics en meet-and-greets kunt winnen. Ook brengt PSV elk jaar de PSV-kersttrui uit en organiseren ze een gezellige pubquiz met (oud-) PSV-spelers. Kortom, PSV Energie geeft je de kans om exclusieve PSV-deals en -ervaringen te winnen voor jong en oud. Bekijk de actiepagina of de Facebookpagina om te zien welke andere deals er aankomen!

Cashback of PSV-tegoed?

PSV Energie levert duurzame stroom en gas tegen de meest concurrerende prijzen. U heeft de keuze uit drie pakketten: groene stroom en gas; één of twee jaar met cashback, of één jaar met PSV-tegoed. Daarnaast kun je nog steeds 10% korting krijgen in de PSV FANstore en maak je kans op exclusieve PSV-ervaringen. Klinkt dat niet goed? Alles is eenvoudig online te regelen en overzichtelijk. Zo houden ze de prijs zo laag mogelijk.

Hoe stap ik over naar Energiedirect

Meld je aan:

Ga via één van de bovenstaande aanbiedingen naar de desbetreffende pagina van Energiedirect. Vul daar al je gegevens in en doorloop de stappen. Na afronding krijg je een welkomst email. Controleer deze goed! Vanaf dat moment heb je nog 14 kalenderdagen om je te bedenken.

Meterstanden invullen:

Geef je meterstanden door. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen want dan geet het automatisch. Heb je deze slimme meter nog niet dan moet je de meterstanden doorgeven via de website van de energieleverancier.

Overstappen:

Je bent overgestapt en geniet binnenkort van de scherpe tarieven van Energiedirect. Wanneer de looptijd van je oude contract is afgelopen dan gaat het nieuwe, super voordelige contract in. Gefeliciteerd! Vanaf dat moment bespaar je maandelijks op je energierekening!

Controleren:

Je oude energieleverancier stuurt een eindaflevering wanneer het dat contract is afgelopen. Controleer deze eindafrekening goed! Als alles klopt, dan was dat het laatste. Je bent overgestapt. Geniet van je nieuwe lage tarief...!

Welkomstcadeau:

Energiedirect is waarschijnlijk niet de beste energieleverancier voor u als u op zoek bent naar welkomstgeschenken. Energiedirect doet hier liever niet zoveel aan. Zij bieden liever lage tarieven aan en meer gebruiksgemak. Als gevolg hiervan heeft Energiedirect geen onnodige luxe of overdadige geschenken.

PSV wordt gesponsord door Energiedirect. PSV-fans worden vaak begroet met leuke welkomstgeschenken zoals een gratis shirt of een cadeaubon voor de fanshop.

Vergoeding van overstapboete:

Als u de service van uw vorige leverancier te vroeg opzegt, worden er een transfersom in rekening gebracht. Als dit het geval is, kan Energiedirect hiervoor alleen onder bepaalde omstandigheden betalen. U moet bijvoorbeeld een meerjarig contract kiezen, het contract ondertekenen via de telefoon, aan de deur of in de winkel. De website geeft je een flinke korting, maar de transfersom wordt niet terugbetaald. Het verdient ook de voorkeur om te wachten tot het contract afloopt! Tip: 75 dagen voordat uw contract afloopt, kunt u al bij Energiedirect terecht!

Vaste Klanten:

Energiedirect heeft vaak een verlengingsaanbod voor bestaande klanten, maar geen exclusieve energieovereenkomsten. Bestaande klanten kunnen bijvoorbeeld niet profiteren van de nieuwe kortingen. Het is vermelden waard dat een verlengde deal niet altijd goedkoper is dan wat u al heeft.

Wanneer u de mogelijkheid heeft om uw contract te verlengen, is het handig om alle energieaanbiedingen te vergelijken om te zien waar u de beste deal kunt krijgen!

Energiedirect.nl App: Regelneef

Energie is altijd en overal belangrijk.

Met de Energiedirect app 'Regelneef' regelt u al uw energievraagstukken vanuit de palm van uw hand. Het geeft u regelmatig informatie over uw verbruik. U kan ook controleren of uw termijnbedrag nog kloppend is. Hierdoor wordt sparen een stuk eenvoudiger. Het is geen toeval dat Regelneef de meest populaire energie-app is.


Beoordeling door Vergelijk Gas & Elektra

Vergelijk Gas & Elektra beoordeeld Energiedirect met: