Bespaar op je Energierekening met de Energievergelijker

Aanbiedingen van NLE

NLE aanbiedingen

Aanbiedingen van NLE (update September 2022)

Hieronder staat een overzicht van de meest actuele acties van NLE.  Op dit moment zijn er helaas geen actie.


NLE

Bij 3 jaar vast


NLE

Bij 3 jaar vast


NLE

Bij 1 jaar vast


NLE

Bij 1 jaar vast

NLE biedt messcherpe tarieven aan:

NLE probeert de concurrentie wakker te schudden met messcherpe tarieven. Sinds 2016 is NLE ook internetaanbieder en ook daar proberen ze te stunten met de prijzen. NLE biedt lage prijzen en ze proberen een goede klantenservice te bieden door bijvoorbeeld bereikbaar te zijn via onder andere Whatsapp. Wat wij ook een pluspunt vinden is dat de contracten en voorwaarden geschreven zijn in duidelijke, begrijpelijke taal.

Overstappen naar de NLE

Meld je aan:

Ga via één van de bovenstaande aanbiedingen naar de desbetreffende pagina van de NLE. Vul daar al je gegevens in en doorloop de stappen. Na afronding krijg je een welkomst email. Controleer deze goed! Vanaf dat moment heb je nog 14 kalenderdagen om je te bedenken.

Meterstanden invullen:

Geef je meterstanden door. Heb je een slimme meter, dan hoef je niets te doen want dan gaat het automatisch. Heb je deze slimme meter nog niet dan moet je de meterstanden doorgeven via de website van de energieleverancier.

Overstappen:

Je bent overgestapt en geniet binnenkort van de scherpe tarieven van de NLE. Wanneer de looptijd van je oude contract is afgelopen dan gaat het nieuwe, super voordelige contract in. Gefeliciteerd! Vanaf dat moment bespaar je maandelijks op je energierekening!

Controleren:

Je oude energieleverancier stuurt een eindaflevering wanneer het contract is afgelopen. Controleer deze eindafrekening goed! Als alles klopt, dan was dat het laatste wat je moest doen. Je bent overgestapt. Geniet van je nieuwe lage tarief...!

Betaald de NLE mijn overstapboete?

De overstap boete wordt helaas niet door de NLE vergoed. (Dit is bij veel energieaanbieders het geval) Het is dus raadzaam om pas over te stappen naar de NLE wanneer het huidige contract (bijna) afloopt. 

Vaste- en bestaande klanten:

De NLE heeft voor hun bestaande en vaste klanten geen energie aanbiedingen. Die gelden alleen voor nieuwe klanten. Als jouw contract bijna afloopt bij de NLE dan bieden ze je wel een nieuw contract aan met nieuwe messcherpe tarieven waardoor het toch interessant kan zijn om bij de NLE te verlengen. Mocht dit niet het geval zijn dan raden wij aan om de energie vergelijker te gebruiken en die naast het verlengaanbod te leggen die je van de NLE hebt gekregen.

100% uit Europa
Messcherpe tarieven
Welkomst cadeau bij de NLE 

De NLE is niet zo van de welkomst cadeau's, ze bieden liever een super scherp tarief.


Beoordeling door Vergelijk Gas & Elektra

Vergelijk Gas & Elektra beoordeeld de NLE met: