juli 2

Vattenfall Cadeau

Vattenfall Cadeau

Voor de maand Juli heeft Vattenfall weer een super gave aanbieding. Je krijgt namelijk een Sonos One én een Google Nest Hub 2-pack cadeau bij een 1 jarig contract.

De Voordelen:

  • Je krijgt een Sonos One speaker en een 2-pack Google Nest Hub cadeau.
  • Groene stroom en gas voor 1 jaar met een vaste prijs.
  • Vattenfall regelt eenvoudig jouw overstap.

Wat krijg je cadeau:

Met de Sonos One smart speaker geniet je van uitstekend geluid. Gebruik de Sonos-app, Airplay 2 en andere apps om je favoriete muziek, radiostations, podcasts en audioboeken af te spelen. Door het kleine formaat kan de speaker bijna overal worden gebruikt, zoals op een aanrecht of op kantoor. Je kunt momenteel spraakbesturing gebruiken om muziek af te spelen, naar het nieuws te luisteren en alarmen in te stellen. En het is allemaal hands-free te gebruiken.

Je hebt alles wat je nodig hebt voor een "slimmer leven" als je de Google Nest Hub (Gen. 2) 2-Pack ermee combineert. De Google Nest Hubs leiden je door je dagelijkse leven en voorzien je van essentiële diensten, terwijl Sonos kristalhelder geluid levert. De Google Nest Hub (Gen. 2) is ideaal voor zowel je slaapkamer als je keuken, met geavanceerde slaapfunctionaliteiten en high-definition video's kijken.

Dit is de Maanddeal van Juli

Vattenfall's Groen-uit-Nederland Vast en VasteprijsGas tot 1 jaar stuurt je een Sonos One en een Google Nest Hub 2-pack twv € 429,- cadeau. Vattenfall regelt de energie bij u thuis voor een periode van maximaal een jaar.

26
Days
:
 
15
Hours
:
 
41
Minutes
:
 
58
Seconds

You missed out!

Hoe ontvang je je cadeau?

- Verstuur je aanvraag voor stroom en gas 

- Nadat het bedrag voor de derde termijn is afgeschreven, ontvang je na een             week je cadeaus.

Belangrijk om in de gaten te houden:
  • De periode van het jaarbedrag in je prijsoverzicht en de periode van je jaarafrekening kunnen verschillend zijn. Houd hier rekening mee als je een vergelijking maakt met de jaarafrekening.  
  • Je zet de variabele leveringskosten en vaste leveringskosten van stroom en gas vast. Heffingen van de overheid, btw en netbeheerkosten kun je niet vastzetten. Deze kosten worden door de overheid en netbeheerder bepaald.
  • Deze aanbieding is geldig voor nieuwe klanten. Ben je al klant bij Vattenfall? Dan kun je in Mijn Vattenfall bekijken of je contract binnenkort afloopt en welk aanbod er dan voor je klaar staat.Tags

Cadeau, Google Nest, Maanddeal, Sonos One, Vattenfall, Vattenfall Maanddeal Juli


Misschien vind je dit ook interessant:

Energiebelasting 2021

Energiebelasting 2021

Hallo en Welkom!

Hallo en Welkom!

Schrijf je NU in voor onze nieuwsbrief!

en mis geen enkele aanbieding